Artiști de talie internațională vor participa la Târgul de Crăciun la Neamț

Artiști de talie internațională vor participa la Târgul de Crăciun ce va avea loc în perioada 15 decembrie 2017 – 1 ianuarie 2018, anunță președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La fel ca anul trecut, în cadrul evenimentului, pietrenii se vor putea bucura de patinoarul amplasat la Curtea Domnească, pe o suprafață de 600 de metri pătrați, și care va funcționa în perioada 1 decembrie – 11 februarie (vezi articol – AICI).

Pentru evenimentul de anul acesta, Consiliul Județean a aprobat suma de 500.000 lei (anul trecut, suma alocată a fost de 900.000 de lei), dar fața de ediția precedentă Târgul de Crăciun se desfășoară între 15 decembrie 2017 și 1 ianuarie 2018 (anul trecut, deschiderea a avut loc pe 4 decembrie și s-a încheiat pe 2 ianuarie).

Dragi nemțeni, vă aștept la o nouă ediție a Târgului de Crăciun la Neamț!

Vin cu o veste așteptată de zeci de mii de nemțeni: Consiliul Județean Neamț organizează o nouă ediție a Târgului de Crăciun, despre frumusețea căruia s-a vorbit în toată țara și care a bucurat sufletele a circa 100.000 de participanți, potrivit informațiilor apărute în mass-media nemțeană!

Evenimentul va începe pe 15 decembrie, când vă aștept să împodobim bradul, la Curtea Domnească! Apoi ne vom bucura de evoluția unor artiști de talie internațională care vor veni special pentru participanții la Târgul de Crăciun!
Desigur, ne vor cânta și încânta și artiști naționali dar și de pe meleagurile noastre!

Vă aștept, dragi nemțeni, să ascultăm colinde, să vedem datini și obiceiuri de sărbători, să ne bucurăm împreună de trecerea dintre ani!

Vă promit că nici de această dată nu vă voi dezamăgi! Atmosfera de sărbătoare, voia bună, vinul fiert, colindele de fundal, cadourile pe care le puteți procura de la comercianții din zonă și nu în ultimul rând produsele hand-made vă vor sta la dispoziție, la Târgul de Crăciun la Neamț!

Vă aștept să fim din nou împreună, așa cum am fost și la prima ediție!
Dăruiește iubirea și în acest an, alături de cei dragi!” –
este mesajul președintelui Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene

PUBLICITATE