Apel umanitar! Un copil de 11 ani din Piatra-Neamț are nevoie de transplant de plămâni

Bogdan Constantin Horciu are 11 ani şi 5 luni şi locuieşte în Piatra Neamţ. Viaţa i-a dat o lecţie dură, Bogdan suferă de mai multe boli, însă cea mai severă este HTP (hipertensiune pulmonară severă), acesta având nevoie de transplant de plămâni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Se pare că Bogdan așa s-a născut, dar boala i s-a descoperit la vârsta de 6 ani. De atunci părinții merg cu el regulat la Institutul de Cardiologie din cadrul spitalului din Târgu Mureș și la Clinica de Pneumologie din Cluj Napoca. Bogdan a mers și în Viena, la Clinica A.K.H., dar pentru că există divergențe între statul român și statul austriac, doctorii au refuzat să vadă pacienți români.

Costurile unui transplant pulmonar sunt foarte mari, fiind de nesuportat pentru părinți, așa că se face apel la bunătatea dumneavoastră! Orice donație e binevenită! Bogdan vă mulțumește și își așteaptă șansa la viață!

Pentru detalii îl puteți contact pe tatăl lui Bogdan, la nr de telefon : +40744579070 – Horciu Ovidiu

Mai multe informații despre cum puteți dona, puteți accesa strângerea de fonduri de pe FacebookAICI

Pentru a-l ajuta, prefetul județului Neamț, Daniela Soroceanu, a lansat o campanie umanitară:

M-am întâlnit cu doamna Monica Sofron, preşedintele Asociaţiei Umanitare “Codrin-Ocrotiţi copii ce vor rămâne doar copii”, Ambasadorul pe Asistenţă Socială la nivelul judeţului Neamţ pentru anul 2017.
Împreună am abordat problematica celor 40 de cazuri aflate în grija Asociaţiei, încercând să găsim soluţii viabile pentru acestea.
Dintre toate aceste cazuri, de departe cel mai urgent este cel al micuţului Bogdănel Horciu, din Piatra-Neamţ, care necesită dublu transplant de plămâni.
Costurile unei intervenţii medicale de acest tip şi a celorlalte cheltuieli sunt de aproximativ 200.000 €.
Astăzi m-am alăturat şi eu acestei campanii pentru strângere de fonduri on-line şi vă invit şi pe voi să daţi o şansă acestui copil, accesând pagina de facebook – Alex Dăscălescu – Plămâni pentru Bogdan!” – este mesajul prefectului județului Neamț, Daniela Soroceanu.

PUBLICITATE