Apel umanitar! O familie cu doi copii, și-a pierdut casa, ieri (8 februarie), în incendiu


O familie cu doi copii a rămas pe drumuri după ce un incendiu le-a distrus casa în proporție de 100%. Incendiul a avut loc ieri (8 februarie) în comuna Mărgineni. (vezi articolul – AICI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Un apel umanitar a fost făcut pentru familia Ursu, iar cei care doresc să îi ajute cu materiale de construcții, haine, alimente sau orice ajutor este bine venit.

În mijlocul iernii, o familie cu 2 copii minori din satul Hârțeşti comuna Margineni a ramas sub cerul liber, după ce flăcările le-au înghițit toată agonisela de-o viață, rămânând doar cu hainele de pe ei. Băiatul este în vârstă de 13 ani iar fetița de 8 ani.
Fac apel la prieteni, oameni săritori și de bună credință, pentru a ajuta aceasta familie greu încercată. Orice ajutor este bine venit. Hăinuțe, atât pentru copii cât și pentru părinți, pături, alimente, bănuți etc.
Pentru cei care sunt din Piatra-Neamț și vor să ajute și nu au posibilitatea să ajungă la Hârțeşti, vă anunț că mă voi deplasa eu la sfârșitul săptămânii. – este mesajul lui Onea Ovidiu pe pagina de Facebook (0740.238.022)

Pentru cei care doresc să ia legătura cu familia Ursu – 0757.097.446 

D.M.B.
PUBLICITATE