ApaServ organizează concurs pentru 7 posturi vacante


Apa Serv S.A. organizează concurs pentru ocuparea unui post de sudor în cadrul Zonei Operaţionale Sud Piatra Neamţ
Persoanele interesate vor depune scrisoare de intenţie și CV la registratura Companiei Judeţene Apa Serv S.A., din Piatra Neamţ str. Lt. Drăghiescu nr. 20, sau pe adresa de e-mail [email protected] până în data de 16.11.2016, orele 14.00 urmând ca în aceeaşi zi pâna la orele 16.00 să fie anunţaţi candidaţii care vor fi selectaţi, conform criteriilor de mai sus, în vederea susţinerii probelor de concurs.
Mai multe informații – AICI

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Apa Serv S.A. organizează concurs pentru ocuparea unui post de electrician în cadrul Zonei Operaționale Sud Piatra Neamţ
Persoanele interesate vor depune scrisoare de intenţie și CV la registratura Companiei Judeţene Apa Serv S.A., din Piatra Neamţ str. Lt. Drăghiescu nr. 20, sau pe adresa de e-mail [email protected] până în data de 15.11.2016, orele 14.00 urmând ca în aceeaşi zi pâna la orele 16.00 să fie anunţaţi candidaţii care vor fi selectaţi, conform criteriilor de mai sus, în vederea susţinerii probelor de concurs.
Mai multe informații – AICI

Apa Serv S.A. organizează concurs pentru ocuparea unui număr de 3 posturi de electrician în cadrul Zonei Operaționale Est Roman.
Persoanele interesate vor depune scrisoare de intenţie și CV la registratura Companiei Judeţene Apa Serv S.A., din Piatra Neamţ str. Lt. Drăghiescu nr. 20, respectiv, la Punctul de lucru situat în Mun. Roman, str. Ștefan cel Mare nr. 259, sau pe adresa de e-mail [email protected] până în data de 14.11.2016, orele 14.00, urmând ca în aceeaşi dată pâna la orele 16.00 să fie anunţaţi candidaţii care vor fi selectaţi, conform criteriilor de mai sus, în vederea susţinerii probelor de concurs.
Mai multe informații – AICI

Apa Serv S.A. organizează concurs pentru ocuparea unui post de responsabil management mediu, la nivel regional.
Persoanele interesate vor depune scrisoare de intenţie și CV la registratura Companiei Judeţene Apa Serv S.A., din Piatra Neamţ str. Lt. Drăghiescu nr. 20, sau pe adresa de e-mail [email protected] până în data de 07.11.2016, orele 14.00, urmând ca în aceeaşi zi până la orele 16.00, să fie anunţaţi candidaţii care vor fi selectaţi, conform criteriilor de mai sus, în vederea susţinerii probelor de concurs.
Mai multe informații – AICI

Apa Serv S.A. organizează concurs pentru ocuparea unui post de mecanic in cadrulStaţiei de Epurare Ape Uzate Piatra Neamţ.
Persoanele interesate vor depune scrisoare de intenţie și CV la registratura Companiei Judeţene Apa Serv S.A., din Piatra Neamţ str. Lt. Drăghiescu nr. 20, sau pe adresa de e-mail [email protected] până în data de 09.11.2016, orele 14.00, urmând ca în aceeaşi dată, până la orele 16.00, să fie anunţaţi candidaţii care vor fi selectaţi, conform criteriilor de mai sus, în vederea susţinerii probelor de concurs.
Mai multe informații – AICI

D.M.B.
PUBLICITATE