ApaServ Neamț scoate la concurs 3 posturi: mecanic, electrician și economist (21;23 august)

Apa Serv S.A. organizează concurs pentru ocuparea:

  • unui post de mecanic in cadrul Formaţiei Mentenanţă Sud Piatra Neamţ.
  • unui post de electrician în cadrul Formaţiei Mentenanţă Nord Tîrgu Neamţ
  • unui post de Economist, pe durată nedeterminată, la Biroul Contabilitate.

Pentru postul de MECANIC, persoanele interesate vor depune scrisoare de intenţie și CV la registratura Companiei Judeţene Apa Serv S.A., din Piatra Neamţ str. Lt. Drăghiescu nr. 20, sau pe adresa de e-mail office@apaserv.eu până în data de 23.08.2016, orele 14.00, urmând ca în aceeaşi dată, până la orele 14.00, să fie anunţaţi candidaţii care vor fi selectaţi, conform criteriilor de mai sus, în vederea susţinerii probelor de concurs.
Mai multe detalii – AICI

Pentru postul de ELECTRICIAN, persoanele interesate vor depune scrisoare de intenţie şi CV la registratura Companiei Judeţene Apa Serv S.A., din Piatra Neamţ str. Lt. Drăghiescu nr. 20, sau la Punctul de lucru al Companiei din oraşul Tîrgu Neamţ, str. Aleea Salcâmilor nr. 3, ori pe adresa de e-mail office@apaserv.eu până în data de 23.05.2017orele 14.00 urmând ca în aceeaşi zi până la orele 16.00 să fie anunţaţi candidaţii care vor fi selectaţi, conform criteriilor de mai sus, în vederea susţinerii probelor de concurs.
Mai multe detalii – AICI

Pentru postul de ECONOMIST, persoanele interesate vor depune scrisoare de intenţie și CV la registratura Companiei Judeţene Apa Serv S.A., din Piatra Neamţ str. Lt. Drăghiescu nr. 20, sau pe adresa de e-mail office@apaserv.eu până în data de 21.08.2017orele 14.00, urmând ca în aceeaşi zi până la orele 16.00 să fie anunţaţi candidaţii care vor fi selectaţi, conform criteriilor de mai sus, în vederea susţinerii probelor de concurs.
Mai multe detalii – AICI

loading...

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*