Apaserv: Avarie pe Calea Romanului din Piatra-Neamț. Mâine vor începe lucrările. Se poate bloca circulația

Compania Apaserv a fost nevoită să sisteze furnizarea apei potabile astăzi, 7 ianuarie, în zona Calea Romanului din Piatra-Neamț, începând cu ora 09:50 până la ora 12:00, după o avarie survenită la rețeaua de distribuție a apei potabile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Pentru remedierea unei avarii survenite, astazi, 07.01.2018, la reteaua de distributie  a apei potabile din loc. Piatra Neamt str Calea Romanului Nufarului, Compania Judeteana Apaserv S.A. Neamt a fost nevoita sa sisteze furnizarea apei potabile incepand cu ora 09:50, pana la remediere.
Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectati, pe care ii asiguram ca echipele ApaServ fac tot posibilul pentru remedierea avariilor intr-un timp cat mai scurt si pentru reluarea furnizarii apei potabile.
Pentru informatii suplimentare, beneficiarii nostri pot suna la Dispeceratul ApaServ care functioneaza nonstop, la numarul de telefon 0233/233340, sau pot accesa site-ul companiei http://www.apaserv.eu ”informează compania

Se pare că e vorba de o lucrare de durată, iar compania va putea cere un aviz al Poliției Rutiere pentru oprirea unui sens de drum.

Conform purtătorului de cuvânt al companiei, la această oră (13:00), apa nu mai este oprită, iar muncitorii Apaserv se vor apuca mâine dimineață de lucrare.

Toată lumea are apă astăzi. Inițial au vrut să intervină dar, fiind Sfântul Ioan, au hotărât să intervină mâine. Nu știu exact dacă se va bloca circulația.” – ne-a declarat Alina Petrariu

PUBLICITATE