ANOFM: Județul Neamț fără niciun program de formare profesională, în luna august 2017

2.864 persoane vor putea participa la cursurile gratuite organizate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă în luna august 2017. – se arată într-un comunicat al ANOFM.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Programele de formare profesională cu cele mai multe locuri disponibile vizează calificări precum: lucrător în comerț (341), bucătar (221), ospătar (chelner) vânzător în unitați de alimentație (190), agent de securitate (172), lucrător în cultura plantelor (127), îngrijitor bătrâni la domiciliu (115), inspector (referent) resurse umane (101), confecționer asamblor articole din textile (84), lucrător comercial (84), lucrător în creșterea animalelor (84).

Conform ANOFM, cei mai mulţi participanţi se preconizează în judeţele Vâlcea (158 persoane), București (154 persoane), Dâmbovița (140 persoane), Dolj (126 persoane), Mureș (125 persoane).

Pentru județul Neamț, nu se preconziează niciun participant și niciun program pentru luna august.

Vezi documentul – AICI

Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa agenţiei teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă în a cărei rază au domicliul sau reşedinţa ( http://www.anofm.ro/contacteaza-ne) sau pot vizualiza oferta de cursuri pe www.anofm.ro la secţiunea Formare profesională.

PUBLICITATE