Angajări la Poliția Neamț. Se scot la concurs 61 de posturi

Share on Facebook535Tweet about this on Twitter

Concursuri organizate de Inspectoratul General al Poliției Române pentru ocuparea a 61 de posturi vacante la IPJ Neamț

În conformitate cu prevederile din Legea nr. 360/2002, privind statutul poliţistului, cu modificările şi completările ulterioare, Ordinul M.A.I. nr.140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unităţile de poliție ale MAI, Inspectoratul de Poliție Județean Neamț, cu sediul în municipiul Piatra Neamț, str. Eroilor nr. 16, organizează concurs pentru:

– ocuparea unui număr de 59 de posturi vacante de agenți de poliție, existente în statele de organizare ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamț, prin încadrare directă din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale;
– ocuparea unui număr de 2 posturi vacante, respectiv una de agent de poliție și una de ofițer de poliție existente în statele de organizare ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamț, prin reîncadrare ca poliţist.

Vezi și Vrei să fii polițist în Neamț? Vezi condițiile pentru a participa la concurs

Din totalul celor 59 de posturi scoase la concurs pentru încadrarea directă din sursă externă, 30 de posturi sunt prevăzute ca ajutor șef de post la posturile de poliție comunale, 28 de posturi sunt prevăzute în cadrul polițiilor municipale și orășenești, iar un post este prevăzut la structura de poliție rutieră. La nivelul polițiilor municipale și orășenești, din totalul posturilor scoase la concurs, 22 sunt pentru structurile de siguranță publică și patrulare, iar 6 pentru conductori câini.

Cele două posturi scoase la concurs prin reîncadrare sunt prevăzute în structura de ordine publică din mediul rural. Perioada de înscriere este 03.10.2016-07.10.2016, iar condițiile de participare, tematica și bibliografia vor fi postate pe site-ul IPJ Neamț, nt.politiaromana.ro , secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs , cât și la avizierul unității din strada Eroilor, nr.16, Piatra Neamț

D.M.B.

2 comments

  1. Cum stiu care sunt conditile sa ma angajez

    ADMIN: Vom reveni maine cu un comunicat.

  2. Testarea psihologica este la fel ca in concursul trecut din sursa externa? Cel de anul acesta?

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published.