Andreea Marin, alături de copiii cu dizabilităţi din Piatra-Neamț


Andreea Marin se ocupă intens de proiectele ei, unul dintre ele fiind cel prin care ajută copiii cu dizabilităţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Aceasta s-a pozat cu o cutiuţă în mână care seamănă cu cea în care se ţine un inel de logodnă. În realitate, cutiuţa ”conţine” visele împlinite ale copiilor cu dizabilităţi, elevi ai Școlii „Alexandru Roșca” din Piatra-Neamț.

15355598_1502301559797439_68580371315394698_nInainte sa fug la prima intalnire a zilei, va arat…. o cutiuta! Pare un obiect mic si nesemnificativ, dar care prin solidaritate poate face multe lucruri bune. Aceasta este cutiuta viselor implinite pentru copiii cu dizabilitati care fac sport de performanta, elevi ai scolii Alexandru Rosca din Piatra Neamt, dar care nu au dotările necesare in sala de sport pentru a se putea antrena. Acesti copii au obtinut performante incredibile, in ciuda acestor obstacole: medalii de aur si de argint la proba de gimnastica a jocurilor mondiale Special Olympics in 2003, la Dublin, precum si alte 31 de medalii la concursul national Special Olympics, organizat de curand la Buzau.

Cutiuta este disponibila tuturor celor care vor sa sustina aceasta cauza si poate fi achizitionata online pe site-ul rotaractpiatraneamt.ro. Un gand bun, dragi prieteni, si spor la fapte bune! – a scris pe Facebook.

andreea-marin

D.M.B.
PUBLICITATE