Ancheta în cazul poliţiştilor şpăgari continuă și la Biroul Rutier din Târgu-Neamț

Ancheta în cazul poliţiştilor şpăgari de la Biroul Rutier Piatra-Neamţ continuă și la polițiștii din Târgu-Neamț. Se pare că procurorii au suspiciuni privind fapte de corupție și la Biroul Rutier din Târgu-Neamț unde, din cei 7 polițiști, 4 au fost chemați să se prezinte la parchet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În acest context, patru agenţi au primit citaţie să se prezinte la Parchetul Tribunalului, pe 11 decembrie; respectivii având momentan calitatea de martori. În dosarul „desprins“ din primul instrumentat la Piatra-Neamţ se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infrac-ţiunilor de luare de mită şi complicitate la această faptă. – notează realitateamedia.ro

Reamintim că jumătate din efectivul Biroului Rutier al Poliției municipiului Piatra Neamț a fost implicat în activitatea infracțională de luare de mită. Potrivit procurorilor, în perioada supusă monitorizării, 22.04.2016 — 18.05.2016, pe parcursul a 25 de servicii efectuate în echipaje de doi sau trei lucrători, lucrătorii de poliție au primit sume de bani cu titlu de mită de 115 ori. Polițiștii au primit sume de bani cuprinse între 50 lei și 400 lei de la mai mulți conducători auto opriți în trafic pentru depășirea limitei de viteză sau alte abateri de la regimul rutier.

Vezi și Ce pedepse au primit polițiștii rutieri și șoferii care i-au mituit

PUBLICITATE