Ambasadorul Sloveniei, în vizită la Piatra-Neamț


Primarul municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic, a primit astăzi vizita ambasadorului Sloveniei, Michael Zupancic. Ambasadorul Sloveniei realizează în această perioadă mai multe vizite de lucru în zona Moldovei pentru a identifica oportunități de investiții pentru mediul de afaceri sloven, dar și posibilitatea de a încheia parteneriate între agențiile de turism din România și Slovenia pentru promovarea ofertei turistice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Primarul Dragoș Chitic i-a prezentat ambasadorului care sunt proiectele pe care municipalitatea pietreană dorește să le dezvolte în perioada 2016-2020 cu finanțare europeană și care sunt oportunitățile de investiții în Piatra-Neamț, dar și de încheiere de parteneriate public-private în vederea dezvoltării unor proiecte mai ample.

„Excelența sa, domnul Michael Zupancic, ambasadorul Sloveniei s-a arătat interesat de oportunitățile de investiții din Piatra-Neamț, dar și de oferta turistică a municipiului și a județului Neamț. Am discutat cu domnul ambasador care ar fi posibilitățile de investiții atât în producție, cât și în turism în Piatra-Neamț și care sunt modalitățile prin care municipalitatea pietreană poate atrage și sprijini realizarea acestora. Am convenit cu domnul Michael Zupancic ca la începutul anului 2017, municipiul Piatra-Neamț să își promoveze oportunitățile de afaceri, cât și oferta turistică la  târgul de profil ce va fi organizat în acea perioadă în Slovenia a declarat primarul Dragoș Chitic.

D.M.B.
PUBLICITATE