Alți administratori la Apa Serv? Iacoban, Simionică, Ivanov, Moldovanu…


În urma unui concurs organizat de ApaServ, prin firma ADECCO RESURSE UMANE, s-au validat 9 Administratori, diferiți de hotărârea Consiliului Județean Neamț din data de 22 septembrie (vezi articolul – AICI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cu alte cuvinte, avem 7 administratori stabiliți de Consiliul Județean și 9 administratori care au câștigat concursul organizat de ApaServ.

Care sunt cei care vor decide tot ce se întâmplă în companie nu știm și mai mult ca sigur ăsta e un motiv pentru alte scandaluri între ApaServ și Consiliul Județean Neamț.

Comunicat Apa Serv

Compania Judeteana APA SERV S.A. in conformitate cu prevederilor O.U.G. 109/2011 privind guvernanta corporativa, astfel cum a fost completata si modificata de Legea 111/2016, a achizitionat serviciul de recrutare resurse umane selectare administratori.
Firma castigatoare S.C. ADECCO RESURSE UMANE S.R.L. in data de 08.09.2016 din 11 candidaturi depuse a validat un numar de 9 candidaturi.
In urma procesului de evaluare si a punctajului obtinut lista candidatilor a fost inaintata catre Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara AQUA Neamt.

La ora actuala Consiliul de Administratie are trei locuri vacante de administratori neexecutivi care vor fi alesi din lista prezentata anterior.

Va prezentam candidatii selectati:

capture

D.M.B.
PUBLICITATE