Alina Gorghiu a umplut Cinematograful Dacia din Piatra-Neamț


Peste 700 de liberali din Neamț au umplut, astăzi (19 noiembrie), sala cinematografului „Dacia Panoramic”, pentru a participa la lansarea candidaților PNL Neamț la alegerile parlamentare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS
dsc_9722Organizatorii evenimentului au fost puși, la un moment dat, în postura să blocheze accesul în sala cinematografului din Piatra-Neamț pentru zeci de liberali. Conform acestora, decizia a fost una „preventivă” și a fost luată de comun acord cu echipajul ISU Neamț care se afla la fața locului. Totul a durat câteva minute, timp în care, în sală, aveau loc discursurile liderilor PNL, iar ulterior, după ce s-a constatat că se poate permite accesul, oamenii au fost lasați să intre.

Deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț, a declarat că prezența la eveniment a unui număr atât de mare de membri ai partidului a fost prezentată la televiziunile centrale ca „incidente”. Da! Incidentele care sunt în județul Neamț sunt că dăm valul schimbării de aici, din Moldova și din Piatra-Neamț pentru 2016..

dsc_9728La lansarea candidaților PNL Neamț pentru alegerile parlamentare a fost prezenta și Alina Gorghiu, președintele PNL, precum și Gheorghe Falcă, directorul de campanie electorală a liberalilor.

Avem o obligație, însă, nu pentru soarta PNL care a știut să se reinventeze din generație în generație. Avem o obligație, însă, față de istoria noastră. Acum 100 de ani aproape, sub un prim-ministru liberal s-a înfăptuit Marea Unire. Peste puțină vreme, vreau să dăm bilanțul pozitiv al celor 100 de ani de liberalism sub un prim-ministru liberal. Dați șansa României să-l aibă pe Cioloș premier. Dați șansa copiilor voștri să crească într-o Românie liberală. – a declarat Alina Gorghiu la finalul discursului

Vezi și Lansarea candidaților PNL Neamț la alegerile parlamentare – 2016

La comanda: PNL Neamț
CUI AEP: 11160004
PUBLICITATE