Alina Gorghiu îl acuză pe Ionel Arsene de „presiuni” şi „demersuri neortodoxe”


Alina Gorghiu, președintele PNL, se află într-un turneu în Moldova pentru lansarea candidațiilor. Ieri, a fost la Suceava, azi la Botoșani și Neamț iar mâine va merge la Iași și Vaslui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La Neamț, înaintea lansării candidaților, Alina Gorghiu a ținut o conferință de presă la sediul PNL, alături de președintele Mugur Cozmanciuc și de primarul municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic.

gorghiu, cozmanciuc. chiticEste un demers fundamental, lansarea candidaților, pentru că sunt oamenii cu care vom merge în Parlamentul României. În Moldova se vede cel mai limpede diferența dintre programul PSD și PNL. Vorbim despre un partid (PSD) care a adus stagnare în Moldova, un partid care iubește foarte tare estul și PNL care consideră că România trebuie să fie mai aproape de Uniunea Europeană – a declarat Alina Gorghiu, menționând că, deși PNL face o campanie pozitivă, nu același lucru se poate spune despre PSD Neamț: Am aflat de la primari despre demersuri mai puțin ortodoxe ale președintelui Consiliului Județean. Noi facem peste tot o campanie pozitivă și contestăm orice formă de presiune pe care un om din administrația județeană, cu funcție efemeră, o pune pe oamenii noștri, pe primarii PNL, pentru a face campanie pentru PSD. Fac apel la toți competitorii din Neamț că în 2016 se face o altfel de politică. Sper că apelul va gasi ecou la PSD.

În aceeași conferință, Alina Gorghiu a vorbit despre potențialul pe care îl are județul Neamț dar care, în ultimii ani, a ajuns la coada clasamentului privind salariile. Mai mult de atât, președintele PNL a declarat că cifrele sunt îngrijorătoare și în privința celor plecați, la muncă, în străinătate.

Administrația PSD a făcut foarte mult rău în ultimii ani. Arăt cu cifre realitatea unei administrații PSD. Un guvern liberal poate fi soluția pentru dezvoltare în Neamț. Dacian Cioloș este propunerea de premier pentru un guvern liberal. – a mai declarat Alina Gorghiu

Principalul proiect pentru Partidul Național Liberal este modernizarea României. Lista de candidați cu care PNL Neamț vine în fața alegătorilor îndeplinește toate criteriile de integritate și profesionalism pentru a face din județul Neamț ceea ce dorește fiecare cetățean – un pol de dezvoltare. Avem nevoie de o Românie condusă de un guvern de dreapta, un guvern liberal. – a declarat președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc

Salut prezența în municipiul Piatra-Neamț a președintelui PNL, Alina Gorghiu, la evenimentul ce are ca scop lansarea candidaților PNL la alegerile parlamentare. În această primavară am pornit la drum cu proiectul Piatra Neamț 2020. Pentru acest proiect, este nevoie și de un guvern liberal iar pentru a fi duse la bun sfârșit, avem nevoie de un guvern condus de Dacian Cioloș. Sunt încrezător că în anul 2020 putem vorbi de un proiecte implementat cu sprijinul întregii echipe – un parlament și un guvern liberal. – a declarat primarul municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic

Targetul pe care conducerea PNL și-l propune pentru județul Neamț este depășirea procentului de la alegerile locale, de 37%.

La comanda: PNL Neamț
CUI AEP: 11160004
PUBLICITATE