Alex Ştefănescu, invitat la Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu”


Afis 04_01_2016 Antologia scriitorilor romani  contemporani_Alex StefanescuBiblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu” Neamţ vă invită vineri, 1 aprilie, ora 13.00, în Sala „Cupola”, la o nouă întâlnire din seria „Antologia Scriitorilor Români Contemporani”.
Invitatul ediţiei este, de această dată, criticul și istoricul literar Alex Ştefănescu care va vorbi despre „Cine mai are nevoie azi de literatură”, răspunzînd şi întrebării legate de simbolistica zilei de 1 aprilie, „Adevăr versus păcăleală în istoriile literare”. Cu acest prilej va fi lansat şi volumul „11 ani din Istoria României”, volum apărut în anul 2011 la Editura „Maşina de Scris”, semnat de Domniţa Ştefănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Adrian Alui Gheorghe, directorul Bibliotecii Judeţene „G. T. Kirileanu” Neamţ: „Prezenţa lui Alex Ştefănescu la Piatra Neamţ este, cu siguranţă un eveniment. Alex Ştefănescu este un obişnuit al spaţiului public, are viziune, are şarm, are umor. Este un polemist cu autoritate, este un critic literar care desparte apele literaturii cu mult curaj, cu multă inspiraţie”.

PUBLICITATE