ALDE Neamț se pregătește de alegeri. Critică liberalii pentru că nu le trec legile.

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă la sediul ALDE Neamț, cei doi copreședinți au prezentat situația politică locală (Mihai Alexandru) și națională (Ioan Asaftei).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La nivel local, consilierul județean Mihail Alexandru a precizat că ALDE se pregătește pentru alegerile din 2016, printr-o campanie internă prin care vor desemna toți candidații la primăriile din județul Neamț. Decizia copreședinților la nivel național a fost ca până în luna ianuarie cel târziu februarie, fiecare organizație locală va avea câte un „scrutin intern”, iar toți membrii din organizația respectivă își vor alege candidatul propriu. Mihai Alexandru a ținut să noteze că ALDE e primul partid din România care face lucrul ăsta.

A doua temă prezentată, a fost legată de Consiliul Județean și activitatea acestuia în cadrul consiliului, unde a sesizat 2 probleme cu care se confruntă. Consilierul judeţean a acuzat faptul că problemele ridicate de el, în diverse şedinţe, nu sunt luate în seamă şi nu sunt rezolvate:

-Cei din aparatele tehnice, nu-și fac treaba bine. E o problemă organizatorică care trebuie rezolvată.
-Sunt probleme cu circularea informației și cum ajunge aceasta către cetățean.

La nivel național, copreședintele Ioan Asaftei, a ridicat problema Legii Irigaţiilor. Acesta a criticat modul în care parlamentarii PNL s-au abținut sau nu au fost prezenți la vot, astfel a dus la blocarea acestei legi.

Totuși, dacă în continuare liberalii nu vor veni și nu vor fi de acord cu această lege, legea va fi impusă printr-o Ordonanță de Urgență, a continuat acesta.

PUBLICITATE