ALDE Neamț noul avocat al Antena 3. „Forțe oculte vor să anihileze democrația din România”


DSC_8685Cazul Antena 3 a ținut în priză politicienii din Neamț, astfel, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc astăzi la sediul ALDE Neamț, copreședintele Ioan Asaftei a devenit cel mai înfocat suporter/fan/avocat al acestei televiziuni și a explicat că problemele pe care le are trustul de presă în ultima vreme, reprezintă suprimarea dreptului la liberă exprimare

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„S-a tras o singură concluzie: se vrea suprimarea unui drept fundamental, dreptul la liberă exprimare. Forțe oculte, vor efectiv să anihileze democrația din România. Și s-a început cu inima acestei democrații care înseamnă presa.” a spus copreședintele Asaftei.
La nici 15 minute de la această declarație, același Ioan Asaftei care invoca „forțele oculte” a criticat modul cum un fost ambasador a precizat că divinitatea a venit peste trustul de presă, să-l oprească” catalogându-i declarația ca un șoc emoțional și o prostie.

Dincolo de acuzații asupra articolelor din lege care dezavantajează Antena 3 și pe care le-a intitulat „sindromul Băsisto-Macovist”, Ioan Asaftei a anunțat că ALDE va face o propunere legislativă prin care evacuarea să se facă între 5-60 de zile, iar pentru trusturile de presă să fie până la un an termen de evacuare, invocând faptul că nici dintr-o garsonieră nu te poți muta în cinci zile”.

„De asemenea fac un apel la întreaga presă nemțeană de a vă solidariza din spirit de presă cu cei de la Antena 3.” – a conchis copreședintele ALDE Neamț, Ioan Asaftei.

PUBLICITATE