ALDE Neamț – mândri că resping investițiile din oraș


Dacă nu vă vine să credeți, în județul Neamț mai există un partid politic altul față de PSD, PNL și PMP. Pe numele mic – ALDE – acest partid se află chiar la conducerea județului dar și a municipiului Piatra-Neamț. Dacă la județ, ca recompensă pentru supunere, ALDE a primit funcția de vicepreședinte (în persoana domnului Ion Asaftei), la Piatra-Neamț cei din ALDE au rămas simpli consilieri, cu „drepturi depline” de ridicare a mâinii, la vot, după indicațiile colegilor social-democrați. (citiți – Basme de la ALDE Neamț în memoria lui Petre Ispirescu)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

După ce, în timpul campaniei, ALDE Neamț și-a scos „tunurile” (cei care aveau cel mai mare capital de voturi), pe deputatul Drăgușanu și fostul președinte de CJ, Constantin Iacoban, observăm că în ultima vreme, aceștia sunt îndepărtați „pe șest” de propriul partid. (Vezi articol – AICI)
Ba mai mult, aflăm din conferințele de presă despre cât de mândri sunt cei de la ALDE că resping investițiile din oraș.

„Proiecte de hotărâri, păguboase pentru cetățenii orașului, nu mai sunt votate. Vreau să dau un exemplu: proiectul privitor la această asociație-fantomă care dorește, chipurile, să tradiția clubului Ceahlăul. S-a încercat prin proiectul de hotărâre să se preia baza sportivă în mod gratuit…Îi felicit pe consilierii care au demontat mașinăria de vot a lui Dragoș Chitic” – a declarat Iulian Luca, amintind că motivul principal pentru care s-au opus a fost interesul „oamenilor lui Gheorghe Ștefan în aceste proiecte”

Adică investitorii de la Kaufland dar și cei din Piatra-Neamț care voiau să susțină o echipă de fotbal sunt oamenii lui Gheorghe Ștefan?
Dacă e așa, înseamnă că domnul Iulian Luca a uitat că la ultima campanie electorală, unii „apropiați ai lui Gheorghe Ștefan”, cum le spune el, erau fix susținătorii candidatului PSD (noii aliați ai domnului Iulian Luca). Iar în ce privește Kaufland-ul, aflăm că numele Iulian Luca apare în „hârtiile cu probleme” date presei de reprezentanții companiei (o fi și ăsta un motiv pentru care s-au opus cei din majoritate). Sau cei din ALDE au impresia că astfel de declarații, pe principiul „hoțul strigă hoții”, nu vor fi băgate prea mult în seamă? GREȘIT! Asta e dovadă de ipocrizie și trebuie taxată.

Și asta e a doua oară când Iulian Luca se manifestă împotriva investițiilor în Piatra-Neamț (Vezi și Vezi ce politicieni din Piatra Neamț consideră noul Mall „aberație” sau „nefolositor”)

În final, trebuie să recunoaștem că nu înțelegem (nici politic, nici matematic) cum pot cei 9 consilieri PNL (minoritari) să fie o „mașinărie de vot” așa importantă, dacă e un motiv de a-i felicita pe cei 14 din (PSD+ALDE+PMP) pentru că au majortate.

P.S. – Iulian Luca vrea să fie senator.

Dan Mihail B.
PUBLICITATE