Alătură-te echipei Inspectoratului de Poliție Județean Neamț


Eşti o persoană onestă, ai o atitudine pozitivă, poţi relaționa ușor cu alte persoane, poţi să lucrezi eficient ca membru al unei echipe, dar să fii eficient şi în munca individuală, îți dorești să te perfecționezi în permanență, poţi să cântăreşti o situaţie şi să decizi asupra celui mai potrivit mod de acţiune, eşti pregătit să lucrezi în schimburi și să faci față unor situații care pot implica un grad de pericol fizic, vino și alătură-te echipei Poliției Române.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În perioada 04-08 aprilie 2016, persoanele care doresc să participe la concursurile organizate, pot depune cereri de înscriere, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamț, din municipiul Piatra Neamț, str. Eroilor, nr. 16, după următorul program: în zilele de 04-08.04.2016, în intervalul orar 09:00-16:00.

Înscrierile se fac personal, indiferent de localitatea unde își are domiciliul candidatul și doar la unitățile de recrutare în al căror stat de organizare se regăsește postul/structura pentru care optează fiecare candidat (exemplu, candidații care doresc să se înscrie la concurs la un inspectorat de poliție județean, nu pot depune cerere la alt inspectorat de poliție județean sau la D.G.P.M.B.).

Concursul se va desfăşura în cursul lunii mai 2016 şi va cuprinde următoarele probe: evaluarea performanţei fizice, test scris, de tip grilă, interviu pentru departajare (doar în cazul în care este necesară departajarea candidaţilor). Testul scris, tip grilă se va susţine pe data de 14 mai 2016. Înainte de aceste probe, fiecare candidat va fi evaluat din punct de vedere medical şi psihologic.

După ce vei parcurge toate etapele de selecție (vei fi declarat ,,apt” din punct de vedere medical, fizic și psihic și vei trece de proba de evaluare a cunoștințelor teoretice), vei participa la cursul de inițiere în carieră și vei lucra ca agent de ordine și siguranță publică la secțiile de poliție din București, dacă ești din zona Capitalei sau la posturile de poliție comunale din județul tău.

După 6 luni, în care te vei afla în responsabilitatea unui coleg cu experiență, care îți va arăta ce presupune munca de poliție, vei susține un examen de definitivare.

Din momentul în care ai promovat, beneficiezi de plata chiriei, a cheltuielilor de transport, iar în urma experienței acumulate poți candida pentru ocuparea unei funcții de șef de post de poliție sau poți deveni ofițer de poliție în urma susținerii unui examen.
Îți spunem de la început că simpla înscriere la concurs nu te face polițist, pentru a fi colegul nostru este nevoie de multă muncă, responsabilitate și dăruire.

Îți urăm succes și te așteptăm în rândurile noastre!

 

Foto: presagalatibraila

PUBLICITATE