Al doilea Colectiv! Incendiu puternic la clubul Bamboo. Zeci de răniți


UPDATE – Un număr de 44 de persoane au fost transportate sau au ajuns pe cont propriu la spital, începând cu ora 3,47, în urma incendiului care a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă în clubul Bamboo din Capitală.
„Niciunul dintre pacienți nu prezintă arsuri, o singură pacientă care se află internată la Spitalul Floreasca se află într-o situație care necesită supraveghere specială”, se arată într-un comunicat al Ministerulului Sănătății – notează Agerpres

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Un incendiu puternic a izbucnit, în această dimineață (21 ianuarie), la clubul Bamboo din Capitală, potrivit Biroului de presă al ISU. Ministrul Sanatatii a declarat că in spitalele din Capitala au ajuns, in urma incendiului din Bamboo, 44 de persoane
Peste 260 de pompieri au intervenit, timp de peste șase ore, pentru stingerea incendiului.

Clubul Bamboo a ars in totalitate, iar cladirea este prabusita in cea mai mare proportie, anunta ISU. Pompierii din turele libere au fost chemati la serviciu pentru a interveni la incendiul de la Clubul Bamboo din Capitala, anunta Biroul de presa al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.

La fata locului au acţionat peste 20 autospeciale de stingere, 27 echipaje SMURD, 4 autospeciale pentru victime multiple, un Spital Mobil si Descarcerare Grea. Martorii spun ca initial au simtit un miros puternic de fum, iar in momentul in care s-a oprit muzica si-au dat seama ca este ceva in neregula. Apoi au dat navala spre iesire. „Am simtit miros de fum si am plecat imediat ca eram la iesire”, spune un martor.

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a dispus inceperea urmaririi penale in rem pentru distrugere in dosarul privind incendiul de la clubul Bamboo, a declarat, sambata, pentru Agerpres purtatorul de cuvant al institutiei Alexandru Georgescu.

Potrivit viceprimarului sectorului 2, Dan Cristian Popescu, Clubul Bamboo nu avea autorizaţie de funcţionare.
Un martor a declarat la Digi 24 ca in interiorul clubului se fuma.

D.M.B.
PUBLICITATE