Ai între 16 şi 21 de ani? Înscrie-te la Parlamentul European al Tinerilor


Tinerii care doresc să participe la Sesiunea Internaţională a European Youth Parliament se pot înscrie la sesiunile de selecţie organizate în martie şi aprilie la Buşteni, judeţul Prahova, şi Oglinzi, judeţul Neamţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Parlamentul European al Tinerilor (European Youth Parliament-EYP) este o structură apolitică, educativă si nonprofit creată si sustinută financiar si logistic de Parlamentul European si Comisia Europeană, care functionează sub patronajul onorific al presedintelui Parlamentului European.

Astfel, potrivit Fundaţiei European Youth Parliament România (EYP România), elevii şi studenţi cu vârsta cuprinsă între 16 şi 21 de ani care vorbesc fluent limba engleză şi sunt interesaţi de problemele politice europene pot participa în perioada 18-20 martie la sesiunea regională de selecţie Muntenia (Buşteni, Prahova), între 25 şi 27 martie, la sesiunea regională de selecţie Transilvania (Buşteni, Prahova), iar între 1 şi 3 aprilie la sesiunea regională de selecţie Moldova (Oglinzi, Neamţ).

FORMAREA DELEGAŢIEI

1. Tinerii se vor organiza într-o delegație de 11 candidați (din cadrul aceleiași școli/facultăți, excepție poate să facă candidatul muzician care poate să fie dintr-un liceu de profil); Aplicațiile centralizate și complete vor fi trimise de către ambasadorul delegației până la data de 28.02.2016 orele 23,59 la adresa [email protected] .
2. Între cei 11 candidaţi este obligatorie includerea unui candidat muzician (preferabil de la liceul de muzică din localitate (vocal sau instrument), dar cu o buna prestaţie artistică, care să susţină un mini-concert în cadrul Concert-ului.
3. După ce candidatura va fi oficial acceptată de către EYP România prin mail de accept trimis catre ambasadorul delegaţiei, taxa de participare va fi vărsată în contul EYP România conform termenului acordat prin mailul de accept.

Pentru mai multe detalii intrați pe -> Dos_cadidatura_primavaraMoldova2016

PUBLICITATE