Adrian Niță (M10 Neamț): PSD „îți dă puterea” dar îți închide gura, cu Drăgușanu


Marți, deputații din Comisia Juridică și din cea pentru Drepturile Omului au adoptat “Legea defăimării”. Inițiatorul legii, liderul PSD Liviu Dragnea, a propus și mărirea cuantumului amenzilor până la 100.000 de lei pentru cei care aduc atingere imaginii unui grup sau unei comunități.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Președintele filialei partidului M10 Neamț, Adrian Niță, nu a rămas indiferent la această lege și a criticat modul în care singurul parlamentar din Neamț, care este membru în comisia juridică, a votat pentru aceasta.

????????????????????????????????????„Din punctul meu de vedere, este cea mai mare defăimare  făcută de către politicieni împotriva românilor și a României. Mă simt jignit de obrăznicia acestor grofi din Parlament și dacă va fi nevoie partidul M10 va înștiința CEDO solicitând răspuns pentru a afla în ce măsură hotărârea este conformă cu drepturile fundamentale ale omului sau dacă prevederea reprezintă o lezare ori o limitare a dreptului la libera exprimare. Legea pumnului în gură a lui Dragnea a fost votată în comisii de domnul deputat Drăgușanu Cătălin, membru în comisia juridică. Dacă aveți curiozitatea să urmăriți procesul legislativ veți vedea că pe domnul deputat Dragușanu – „jurist” cu studii hidrotehnice – nu prea l-a interesat libertatea de exprimare și a votat cu ambele mâini. Acum, văzând reacția societății civile, o dă la întors, dovedindu-ne încă o dată că este un produs specific USL-ului, care a produs politicieni fără coloană vertebrală, orientați doar după câștig electoral. Se demonstrează că noua coaliție PSD-UNPR-ALDE funcționează perfect și că scopul lor este de a ajunge la putere cu orice preț. În plus, Guvernul de tehnocrați filoliberali propus de Iohannis a dat de pământ cu legea privind alegerile din două tururi și astfel ne regăsim în situația în care partidul M10 rămâne printre puținele formațiuni politice care mai luptă ca măcar drepturile civile ale oamenilor să fie respectate. – a declarat președintele M10 Neamț, Adrian Niță

PUBLICITATE