Adrian Niță este noul purtător de cuvânt al organizației PSD Piatra-Neamț

Adrian Niță este noul purtător de cuvânt al PSD Piatra-Neamț. Decizia a fost anunțată astăzi, 12 ianuarie, într-o conferință de presă ce a avut loc la sediul PSD.

M-am alăturat acestei echipe pentru că îi cunosc pe mulți dintre membrii ei și pentru că am simțit că împreună cu ei putem face ceva pentru Piatra-Neamț” – a declarat Adrian Niță care și-a depus adeziunea la PSD în urmă cu o săptămână.

Adrian Niță a făcut parte din PD (ulterior, PDL) în perioada 2003 – 2010 iar timp de aproximativ un an (până la mijlocul lui 2017) a fost în partidul M10 unde a avut funcția de vicepreședinte la nivel național.

A absolvit Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor, din cadrul Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi și Institutul Diplomatic Român, în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, iar printre funcțiile pe care le-a avut amintim cea de director al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Neamț și director al societății Publiserv.

loading...

2 comments

  1. Asta nu acelasi care striga „jos PSD” cand s-a iesit in strada dupa incendiul din Colectiv? Intreb doar…

  2. Ce-i asta purtator de cuvant? Stire ieftina despre ceva neinteresant. De parca respectivul are de maine o cariera in diplomatie, ar fi vreun ambasador ceva.

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*