Admitere 2017 – Neamț: S-au afișat rezultatele primei repartizări computerizate (12 iulie)

Ministerul Educației a afișat astăzi, 12 iulie, rezultatele repartizării elevilor de clasa a VIII-a la licee, în urma susținerii examenului de Evaluare Națională.  Repartizarea este computerizată și ține seama de note și de opțiunile pe care elevii, împreună cu părinții, le-au completat pe fișa de înscriere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Media generală obţinută la Evaluarea Naţională constituie unul dintre criteriile pentru admiterea în învăţământul liceal de stat. Media de admitere în liceu este media ponderată dintre media generală la Evaluarea Naţională (reprezentând 80%) şi media generală de absolvire a claselor din gimnaziu (reprezentând 20%).

Repartizarea computerizată în județul Neamț – AICI

Dacă pentru marea majoritate a elevilor și părinților emoțiile se termină aici, mai urmează o etapă birocratică foarte importantă – cererea de înscriere la liceu. Atenție, în lipsa acestui demers, în perioada stabilită, elevul pierde locul afișat la repartizarea computerizată din 12 iulie!

Şapte elevi din judeţul Neamţ au obţinut media 10 la examenul de Evaluare Naţională 2017. De remarcat că un singur băiat a reuşit performanţa de a obţine nota maximă la limba română şi matematică.

Cei şapte elevi cu media 10 din Neamţ sunt:  Ana Anăstăsoaiei – (Şcoala Gimnazială, comuna Borleşti) Băltoi Teodor Ioan – (Colegiul Naţional Roman-Vodă Roman) Filip-Muraru Elena – (Colegiul Naţional Petru Rareş Piatra Neamţ) Grumezescu Ioana Ilinca – (Colegiul Naţional Roman-Vodă Roman) Leancă Ioana Ana Maria – (Şcoala Gimnazială Vasile Alecsandri mun. Roman) Olaru Miruna-Mihaela – (Şcoala Gimnazială, comuna Moldoveni) Popa Camelia – (Şcoala Gimnazială, comuna Urecheni)

PUBLICITATE