„Actorii“ de la Rareș au jucat pentru copiii centrelor de plasament


Afis teatruCopiii centrelor de plasament Elena Doamna și Ion Creangă din Piatra Neamț au avut parte joi seara, 9 iunie, de o surpriză memorabilă, fiind spectatorii unei reprezentații de excepție a talentaților actori de la Colegiul Național Petru Rareș. Trupa de teatru „TeenAct“ a cunoscutului colegiu pietrean a jucat pentru copiii celor două centre de plasament piesa „Ai grijă pe unde mergi“, creată și regizată chiar de liceeni și care a avut premiera recent la Teatrul Tineretului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Inimoșii actori au vrut să ofere o seară de neuitat colegilor lor de generație care se află în centrele de plasament astfel încât joi seara, pe scena sălii de festivități a Complexului de Servicii Elena Doamna au dat o reprezentație demnă de profesioniști. Piesa, care i-a purtat pe spectatori prin Paris sau Moscova a fost primită cu mult entuziasm și aplauze furtunoase de copiii și adolescenții celor două centre, unii exprimându-și dorința de a deveni și ei „actori“, molipsindu-se de entuziasmul rareșiștilor.

Și tinerii din trupa TeenAct au fost cuceriți și impresionați de rezidenții celor două centre și au declarat la unison că vor păstra legătura și vor veni să joace în fața acestora ori de câte ori vor pune în scenă o nouă premieră.

PUBLICITATE