Activități umanitare ale jandarmilor din Neamț în preajma sărbătorilor

Premergător şi pe timpul sărbătorilor de iarnă, jandarmii nemţeni au dorit să aducă un strop de bucurie în sufletele unor oameni care au nevoie de atenţie mai mult ca niciodată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel că, miercuri, 23 decembrie a.c., lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ şi reprezentanţi ai Primăriei Oraşului Bicaz i-au făcut o vizită tânărului Răzvan Nechita din Potoci, un băiat care de mai bine de 13 ani suferă de tetraplagie membre inferioare, fiind paralizat şi încadrat permanent în grad de handicap sever.

Oamenii legii nu au mers în interes de serviciu ci pentru a-l sprijini pe Răzvan cu o sumă de bani care îi poate fi necesară la achiziţionarea unui dispozitiv de recuperare.

Tot în ziua de 23 decembrie, jandarmii montani de la Durău au mers acasă la o familie cu patru copii din Ceahlău cu posibilităţi materiale reduse, şi le-au dăruit în pragul sărbătorilor de iarnă produse alimentare şi dulciuri.

Tot în spiritul sărbătorilor, jandarmii l-au condus pe Moş Crăciun, în ziua 25 decembrie la Biserica ,, Sfânta Treime’’ din Vaduri, unde 30 de copii cărora viaţa nu le-a adus până acum decât greutăţi şi neajunsuri, au simţit că totuşi cineva se gândeşte la ei.

În sfânta zi de Crăciun, Jandarmeria Neamţ şi Asociaţia RADA au fost un parteneri sociali de nădejde în Biserica de la Vaduri, unde în cardrul unei activităţi cultural artistice intitulate ,,Astăzi s-a născut Hristos!’’  au adus acestor micuţi un strop de bucurie înainte de sărbători, oferindu-le daruri, dulciuri şi alimente.

Fiecare Crăciun trezeşte în fiecare dintre noi un sentiment plăcut, ne aminteşte de familie, de cadouri, de voie bună si ne îndeamnă să fim mai buni, mai curaţi sufleteşte, mai luminoşi în viaţă şi dornici în săvârşirea faptelor bune pentru alţii.

PUBLICITATE