Acțiuni ale Poliției Locale Piatra-Neamț vizând cerșetorii și proprietarii câinilor de companie


In ziua de 06.02.2017, Politia locala Piatra Neamt, Biroul Ordine publica,  a organizat si executat o actiune pe linia prevenirii si combaterii cersetoriei, a faptelor antisociale comise de persoane fara adapost pe raza municipiului P.Neamt, ocazie cu care s-au aplicat un nr. de 26 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 1340 lei, pentru cersetorie, expirarea sau lipsa actelor de identitate, nerespectarea hotararii de Consiliu local nr. 7/2010 privind intretinerea si curatenia in locurile publice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Totodata, Politia locala, fiind sesizata de catre personalul magazinului Lidl de pe str. Bistrita, pentru comiterea unui furt, a identificat-o pe numita A.M. in varsta de 32 de ani, care a sustras bunuri din incinta magazinului.
Ca urmare, s-au intocmit actele de constatare a furtului , persoana in cauza fiind condusa si predata la sediul Politiei municipiului Piatra Neamt in vederea continuarii cercetarilor.

Cu ocazia acestor actiuni s-a avut in vedere si avertizarea cetatenilor cu privire la cainii de companie in sensul respectarii, de catre proprietarii acestora,  a obligatiei privitoare la tinerea in lesa ( ham) si botnita, in cazul celor periculosi sau agresivi,  atunci cand se afla in locurile publice, precum si indeplinirea obligatiei de a strange reziduurile acestora ( excremente).

D.M.B.
PUBLICITATE