Acțiune caritabilă realizată de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Neamț

Acțiune caritabilă realizată de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Neamț
Polițiștii au fost ajutoarele lui Moș Crăciun, pentru patru suflete de copii

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pentru a veni în ajutorul lui Moș Crăciun, cel cu desaga plină de daruri, polițiștii din cadrul reședinței Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au donat bunuri și bani pentru cadourile a patru copii, în așa fel încât aceștia să aibă parte de un Crăciun fericit.

Cu sprijinul colegilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina, care cunoșteau situația precară a unei familii din localitatea Gârcina, cu patru copii de 13, 9, 6 și 3 ani, polițiștii au pus “inimă de la inimă”  și au reușit să strângă cadouri, alimente, fructe și dulciuri, pentru ca spiritul Crăciunului să dăinuiască în sufletele celor mici.

În urma unei ședințe, conducerea Inspectoratului a venit cu propunerea de a organiza o activitate caritabilă iar cu sprijinul colegilor de la Secție de Poliție din Gârcina am identificat această familie cu o situație materială precară. De la inimă la inimă, polițiștii au reușit să strângă câte un bănuț și le-am oferit alimente, fructe, dulciuri și cadouri de Crăciun” – a declarat Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț

PUBLICITATE