În acest an „Piatra-Neamț Tuning Fest” va avea loc la Roman în perioada 28-30 iulie

In acest an ”Piatra Neamț Tuning Fest” va avea loc într-o noua locație si anume Ștrandul Municipal Roman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Un eveniment de excepţie asa cum v-am obisnuit pana acum cu maşini tunate, etapa DbDrag şi multă distracţie”, spun organizatorii pe pagina socială.

Organizatorii mai anunță că participanții pot veni cu corturile, camparea fiind gratuită.

„Totodata am dat startul si la înscrieri ce se pot face pana la data de 25 iulie 2017 la adresa de e-mail : [email protected] .

Primii 100 de participanti vor avea acces gratuit la bazine.

Cei care doresc să participe trebuie să trimita la înscriere: descrierea/modificarile aduse maşinii, numărul de înmatriculare al maşinii, numele participantului, număr de contact si poze care sa arate modificarile aduse.

Cei aprobaţi vor primi raspunsul pe e-mail cat si alte informatii despre eveniment.

Este exclusă înscrierea maşinilor în concurs prin prezentarea lor la poartă/intrare .

Masinile inscrise trebuie sa se prezinte în acelaşi stadiu ca în pozele trimise pentru accept. Va asteptam cu drag ca de fiecare data! Relații la telefon 0744.878765”, se mai arată de către organizatori în invitația de participare.

Până anul trecut, activitatea s-a desfășurat la Piatra Neamț. În acest an, gazdă va fi Ștrandul Roman. Organizatorii au discutat deja cu conducerea Primăriei Roman și cu cea a CSM Roman și au stabilit detaliile desfășurării evenimentului.

Anul trecut, la Piatra Neamț s-au înscris 150 de participanți.

La eveniment au participat posesorii de mașini modificate la exterior, interior, partea mecanică sau la toate acestea simultan, participanți din campionatul de car audio, importatori și distribuitori de piese auto, tuning, off-road, car audio și multimedia, echipamente service auto, servicii etc., asociații și cluburi de profil, companii de asigurări, piloți și echipaje din motor sport (drift, drag, rally).

Publicul a putut viziona expoziții de mașini sau motoare auto, iar în premieră, organizatorii au pregătit modificarea la fața locului a unei mașini stock într-una demnă de o expoziție auto. Festivalul de anul trecut a mai inclus și o etapă a Campionatului Internațional de DbDrag (măsurarea puterii sonore).

Pagina evenimentului – AICI

PUBLICITATE