Accidentul mortal din această dimineață: Cei doi tineri se întorceau, de la muncă, în Piatra-Neamț

Un tânăr de 28 de ani din Piatra-Neamţ a murit, în această dimineaţă (27 mai), după ce maşina pe care o conducea a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un TIR!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Tânărul a adormit la volan, în timp ce se întorcea de la muncă, din Adjud, spre casă în Piatra-Neamț. Alături de el, era un coleg de serviciu. Acesta a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii au fost nevoiţi să-i amputeze o mână. 

Incidentul a avut loc în jurul orei 6:30 pe DN2, în localitatea Nicolae Bălcescu (județul Bacău). Pe șofer (28 de ani) doar pompierii au reușit să-l scoată din mașină. Era încă în viață. A fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău în stare critică, însă a murit la scurt timp, în ciuda eforturilor făcute de medici.

Celălalt tânăr, care stătea pe locul din dreapta-spate, a fost scos din mașină de trecători. A fost şi el rănit grav (i-a fost amputată o mână), fiind internat la spital pentru îngrijiri medicale. Pasagerul era conştient și i-a întrebat pe oameni dacă vizează.

Accidentul din această dimineață s-a produs din cauza oboselii la volan. Șoferul ar fi adormit, a pierdut controlul asupra direcţiei, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în TIR. Șoferul TIR-ului, un bărbat de 31 de ani din Bulgaria, nu a mai putut evita impactul.

video: observator.tv
PUBLICITATE