Accidentul mortal de lângă Hanul Ancuței, filmat în direct. Imagini cu impact emoțional!


O persoană şi-a pierdut viaţa şi mai multe au fost transportate la spital în urma unui accident rutier ce a avut loc ieri, lângă Hanul Ancuței.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Poliţiştii ieşeni au transmis că în accident au fost implicate trei autoturisme şi un TIR. Două dintre acestea, un Opel cu volanul pe dreapta şi un VW, se deplasau de la Suceava spre Roman, iar TIR-ul şi celălalt autovehicul, o Dacia Dokker aparţinând ApaVital, din direcţia opusă.

Un tânăr de 30 de ani din Suceava, şofer al unui Opel cu volan pe dreapta, a murit în accident. Din imaginile video, suceveanul a fost lovit din spate de un VW, fiind proiectat într-un Logan şi un TIR care veneau pe sens opus.

“La locul solicitării echipajele de la SAJ au găsit un tânăr decedat și mai multe victime rănite, au preluat trei bărbați de 35, 40 și respectiv 45 de ani, acestia erau policontuzionați, având traumatisme cranio-cerebrale și traumatism toracic. O altă victimă femeie a refuzat deplasarea la spital. După acordarea asistenței medicale de către echipajele ambulanței, victimele au fost transportate la Spitalul Municipal Pașcani”, a precizat Nicolai Pralea, asistent medical principal și purtător de cuvânt al SAJ Iași – pentru ziaruldeiasi.ro

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală gravă din culpă şi ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a modului în care s-a produs accidentul.

sursa: ActualitateaTV

PUBLICITATE