Accidentul de ieri din Vânători. Comunicatul Poliției și ISU Neamț

Comunicatul Poliției Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ieri, în jurul orei 14.11, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Vînători-Neamţ au fost sesizaţi despre faptul că în afara localităţii Nemţişor, pe DN 15B a avut loc un accident rutier în urma căruia a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că, în timp ce o femeie de 40 de ani, din Prahova conducea un autoturism pe DJ 155 C, ajungând la intersecţia cu DN 15 B, a intrat în coliziune cu un autotractor ce tracta o semiremorcă și care era condus pe DN 15 B, în direcţia de mers Tg.Neamţ-Pipirig, de către un bărbat de 38 de ani, din Alba. În urma impactului a rezultat rănirea conducătoarei auto, care a fost descarcerată și transportată imediat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul autotractorului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ, iar femeii i-au fost recoltate probe biologice pentru a se stabili dacă se afla sub influența alcoolului sau a altor substanțe .
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Comunicatul ISU Neamț

Luni, 21.09.2015, la ora 14:12, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că s-a produs un accident rutier între un autoturism şi un TIR, în urma căruia o femeie în vârstă de 40 de ani a rămas încarcerată. La locul indicat s-au deplasat echipajul de descarcerare al Detaşamentului de Pompieri Târgu Neamţ, un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă din municipiul Piatra Neamţ. La sosirea forţelor, femeia încarcerată era inconştientă şi prinsă între bordul autoturismului şi scaun. Femeia a fost descarcerată, preluată de echipajul echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, şi transportată la UPU Piatra Neamţ.

PUBLICITATE