Accidentul de aseară (7 octombrie) din Piatra-Neamț este MORTAL. Tânăra a decedat la spital

Un accident mortal a avut loc sâmbătă (7 octombrie), în jurul orei 23:45, pe strada Dimitrie Leonida din municipiul Piatra-Neamț. Echipajele ISU Neamț au intervenit pentru descarcerarea a două victime: șoferul și o pasageră. Ambii au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț.
Conducătorul auto are 24 de ani și este din Podoleni iar tânăra, 22 de ani, din Mărgineni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform reprezentanților spitalului, tânăra de 22 de ani a decedat la spital.

Amândoi pacienți au ajuns în UPU. Ea a fost găsită deja în stop cardio-respirator de medicii de pe ambulanță. Au început manevrele de resuscitare încă de la locul accidentului și le-au continuat pe durata transportului și în UPU. Decesul a fost declarat la ora 1:00” – a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului

Tânărul a avut ca diagnostic un traumatism cranio-cerebral și un traumatism de antebraț iar în această dimineață a fost externat.

Din primele cercetări, în timp ce tânărul conducea un autoturism pe strada Dimitrie Leonida, într-un segment de drum în curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens intrând în coliziune de un stâlp din rețeaua electrică. În urma recoltării probelor biologice s-a stabilit că șoferul nu a consumat băuturi alcoolice.” – a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț

Conducătorul auto avea dovadă de circulație. Polițiștii vor face cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Fotografii de la accident – AICI

video: Antena 1
PUBLICITATE