Accidentul cu 9 morți din Neamț: Poliţia confirmă că roata microbuzului nu a explodat

Noi detalii şocante apar în ancheta privind tragedia din Neamţ, soldată cu 9 morţi. Poliţia confirmă că, în accident, roata nu a explodat, aşa cum s-a crezut iniţial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Comisarul-şef Adrian Călin din cadrul Serviciului Rutier Neamț a confirmat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că ancheta în cazul tragediei din Neamţ ia o altă turnură.

Vă pot confirma, de asemenea, că pneul nu a avut explozie, ci există indicii cu privire la ruperea prezoanelor, dar în acest sens va fi dispusă o expertiză criminalistică, ce va aduce mai multă lumină în această speţă, a declarat Adrian Călin.

De asemenea, sunt informaţii surprinzătoare cu privire la modul cum a fost găsită roata care s-a desprins de microbuz.

La data de 06.04 au fost continuate căutările cu scafandri, pentru găsirea şi aducerea la suprafaţă a elementelor de caroserie ale autoutilitarei implicate în accident. Cu această ocazie au fost găsite capota şi radiatorul. De asemenea, roata lipsă a autoutilitarei a fost predată de proprietarul celei de-a doua autoutilitare, unul dintre pasageri luând-o de pe apă la începutul operaţiunii de salvare, atunci, atenţia fiind concentrată pe salvarea de vieţi omeneşti, a declarat Adrian Călin.

sursa: observator.tv
PUBLICITATE