Accidente rutiere 28-30 august in Neamt

În ziua de 28 august a.c., orele 16.30, pe DN 2, pe raza localității Horia, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 25 ani din județul Bacău conducea un autoturism pe DN 2, a efectuat manevra de schimbare a direcției de mers fără să se asigure corespunzător și a acroșat un autoturism care se deplasa regulamentar. Urmare a producerii accidentului conducătorul autoturismului care se deplasa regulamentar a fost rănit ușor.
În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 28 august a.c., orele 17.15, pe DN 15, pe raza localității Roznov, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 23 ani din comuna Borlești conducea un autoturism pe DN 15, a efectuat manevra de depășire a unui biciclist care se deplasa pe același sens de mers, l-a acroșat și accidentat ușor. După producerea accidentului conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind identificat și depistat ulterior de polițiști după căutări pe raza orașului Roznov și a comunelor limitrofe.
În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

În ziua de 28 august a.c., orele 23.22, pe DN 15C, pe raza localității Oglinzi, s-a produs un accident rutier din care a rezultat decesul unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 28 ani din comuna Răucești conducea un autoturism pe DN 15C, a surprins și accidentat mortal un bărbat de 33 ani din Roman care se afla întins pe partea carosabilă.
În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

În ziua de 30 august a.c., orele 02.45, pe DN 15D, în afara localității Poienari, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 24 ani din comuna Poienari conducea un autoturism pe DN 15D, în timp ce se afla sub influența alcoolului, într-un segment de drum în aliniament s-a angajat în depășirea unui autoturism însă a pierdut controlul volanului , a părăsit partea carosabilă și a întrat într-un mal de pământ. Urmare a producerii accidentului un pasager din autoturism a fost rănit grav.
În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul pe drumurile publice având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

În ziua de 30 august a.c., orele 04.45, pe DJ 156E, pe raza localității Luminiș, comuna Piatra șoimului, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 26 ani din comuna Piatra Șoimului conducea un autoturism pe DJ 156E, în timp ce se afla sub influența alcoolului, a pierdut controlul volanului , a părăsit partea carosabilă și a întrat în coliziune cu un gard împrejmuitor al unei locuințe. Urmare a producerii accidentului conducătorul auto a fost rănit grav.
În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul pe drumurile publice având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Comunicat al Politiei Neamt

PUBLICITATE