Trei bărbați s-au autoaccidentat căzând din căruță sau din motociclu


În seara zilei de 19.06.2016, în jurul orei 20.05, polițiștii rutieri au intervenit în soluționarea unui accident rutier produs pe str. Coborîşului din localitatea Tazlău. Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 44 de ani conducea un atelajul cu tracţiune animală, într-o pantă a pierdut controlul asupra vehiculului, căzând din acesta și accidentându-se uşor.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost pozitiv, cercetările fiind continuate pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Un alt conducător de vehicul cu tracțiune animală a fost implicat într-un accident rutier la data de 18.06.2016, orele 16.31, în localitatea Ţibucani.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 58 ani din Ţibucani conducea un atelaj hipo pe strada Pomiculturii, s-a speriat calul provocând dezechilibrul bărbatului, care a căzut din căruță accidentându-se.
Și în acest caz, conducătorul vehiculului se afla sub influența alcoolului, conform rezultatului pozitiv al testării alcoolscopice.

Tot în seara zilei de 19.06.2016, orele 19.10, polițiștii au fost sesizați despre faptul că în timp ce un bărbat de 43 de ani, din Rediu conducea un motociclu neînregistrat pe str. Cireșilor, fiind sub influenţa alcoolului, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers căzând pe partea carosabilă și accidentându-se grav. În urma verificărilor efectuate a reieșit că acesta nu posedă permis de conducere, iar rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost pozitiv.

În toate cazurile cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE