Accident rutier în Neamț. Impact între două mașini, cu două victime (FOTO)

Marți, 5 iunie, în jurul orei 10:30, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui accident rutier în localitatea Bozienii de Sus, comuna Ruginoasa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La fața locului s-au deplasat forțele ISU Neamț pentru a asigura măsurile PSI.

Din primele informații, un autoturism care efectua un viraj stânga spre Budești (comuna Făurei) a intrat în coliziune cu un alt autoturism care era angajat în depășirea sa. În urma impactului au rezultat două victime: un bărbat de 29 de ani și o femeie de 70 de ani.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a rezultat faptul că în timp ce un bărbat de 80 de ani din Iași conducea un autoturism pe direcția Roman – Piatra-Neamț, nu a păstrat o distanță regulamentară fața de autoturismul care-l preceda. Autoturismul din față redusese viteza pentru a efectua viraj la stânga iar mașina condusă de ieșean a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului a rezultat avarierea celor două autoturisme dar și vătămarea corporală a două persoane:
– un tânăr de 29 de ani din Galați (se afla în primul autoturism, condus de un tânăr de 20 de ani din Galați)
– o femeie de 70 de ani din Iași (din autoturismul care nu a păstrat distanța regulamentară)

Cei doi șoferi au fost testați cu apartul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

foto: Primăria Făurei
PUBLICITATE