Accident rutier, cu victime, în Neamț. A intervenit descarcerarea (31 august)

Un accident de circulație, cu victime, a avut loc astăzi (31 august), în județul Neamț. Incidentul a avut loc în jurul orei 19:00 la intrarea în comuna Tarcău, pe ruta Piatra-Neamț-Bicaz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele informații, în accident au fost implicate două autoturisme (marca Volkswagen și marca Opel). Se pare că șoferul din Opel a frânat și a fost lovit, din spate, de VW. În urma impactului au rezultat două victime (cei doi șoferi). La fața locului a intervenit un echipaj de descarcerare pentru conducătorul din VW.

Comunicat IPJ Neamț:
În ziua de 31 august a.c., orele 18.52, pe DN 15, pe raza localității Tarcău, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane. Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 20 ani din comuna Bicazu Ardelean conducea un autoturism pe raza comunei Tarcău, nu a păstrat o distanță de siguranță față de un autoturism care circula în fața sa și a intrat în coliziune cu acesta. Urmare a producerii accidentului, conducătorul auto care a fost acroșat, respectiv un bărbat de 47 ani din comuna Tarcău a fost accidentat grav. În cauză se efectuează cercetări pentru a se stabili modul de producere a accidentului rutier.

Comunicat ISU Neamț:
Joi, 31.08.2017, la ora 18:53, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui accident rutier între două autoturisme, cu o victimă încarcerată, în localitatea Straja, comuna Tarcău. Pentru salvarea persoanei încarcerate s-au deplasat 6 pompieri militari cu o autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț.
La sosirea echipajului, victima era extrasă din autovehicul și preluată de un echipaj al serviciului de ambulanță.

 

PUBLICITATE