Accident rutier cu două victime în Neamț: Un șofer beat a intrat cu mașina într-un copac

Un bărbat de 29 de ani, din Timiș, este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La data de 28 mai a.c., un echipaj din cadrul Poliției Municipiului Roman s-a deplasat la un accident rutier soldat cu victime pe raza localității Români.

Din primele cercetări efectuate a reieșit faptul că un bărbat de 29 de ani, din județul Timiș, a condus un autoturism cu numere provizorii pe DJ 155I, în localitatea Români, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un arbore.

În urma impactului  a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a pasagerului din dreapta, un tânăr de 23 de ani, din Români, aceștia fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că  autorizația de circulație provizorie a autoturismului era expirată.

În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.

PUBLICITATE