Accident rutier cu două victime, azi-noapte, în Piatra-Neamț. Șoferul era beat

Un accident de circulație, cu două victime, a avut loc azi-noapte (8-9 noiembrie) în municipiul Piatra-Neamț. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 2:00, pe strada 1 Decembrie 1918.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele informații, un conducător auto de 37 de ani din Răucești care conducea o autoutilitară pe strada 1 Decembrie 1918, cu direcția de mers spre Gârcina, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, derapând și intrând în coliziune cu gardul unui imobil. În urma impactului au rezultat două victime (un bărbat de 37 de ani și unul de 50 de ani).

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv (peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Polițiștii vor continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă.

Comunicatul Serviciului de Ambulanță Județean Neamț:
„09.11.2017, ora 02:31, Piatra Neamţ, accident rutier cu 2 victime; la locul solicitării s-au deplasat 2 echipaje: un echipaj cu medic al staţiei centrale P.Neamţ şi echipajul EPA:

  • victimă sex masculin, 37 ani, diagnostic: policontuzionat prin accident rutier, TCC, TCF minor, preluat de un echipaj cu medic şi predat la UPU a Sp.Judeţean de Urgenţă P.Neamţ;
  • victimă sex masculin, 50 ani, diagnostic: fractură humerus prin accident rutier, preluat de echipajul EPA şi predat la UPU a Sp.Judeţean de Urgenţă P.Neamţ”
PUBLICITATE