IPJ Neamț – Două accidente rutiere în care au fost implicați copii aflați la săniuș

În ziua de 02.02.2017, în jurul orei 16.00 polițiștii Postului de Poliție Costișa au fost sesizați că pe raza satului Dornești, a avut loc un accident rutier în urma căruia a fost rănit o fetiță de 5 ani, din localitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat 65 de ani, din Costișa conducea un autoturism pe un drum sătesc, într-o curbă la dreapta, a surprins şi accidentat o fetiță de 5 ani, care se apropia din sens opus pe o sanie.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero, fiind negativ.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Un accident asemănător a avut loc în localitatea Borca, în data de 18.01.2017, când un minor de 11 ani, fiind la săniuș, a ieșit de pe un drum lateral în fața unui autoturism care circula pe drumul comunal 197.

Polițiștii rutieri atrag atenția părinților asupra consecințelor grave ce pot decurge din nesupravegherea minorilor! Asiguraţi-vă că locul de joacă ales de copiii dumneavoastră este izolat de traficul rutier. Învăţaţi copilul să circule corect, pentru a-l feri de necazuri şi a vă putea bucura în continuare de liniştea familiei dumneavoastră !

D.M.B.
PUBLICITATE