Accident în Piatra-Neamț. Un tânăr de 18 ani, care se afla pe bicicletă, spulberat de o mașină

Un accident rutier, cu victimă, a avut loc marți, 27 martie, în jurul orei 19:00, pe b-dul General N. Dascalescu din Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit că în timp ce o femeie de 71 de ani din Piatra-Neamț, conducea un autoturism pe b-dul General N. Dascalescu, cu direcția de mers Piatra-Neamț – Bacău, a surprins și accidentat un tânăr care circula pe bicicletă din sensul opus de mers.

Incidentul a avut loc la intersecția cu strada Mioriței și se pare că tânărul ar fi încercat să schimbe direcția de mers spre dreapta, fără să se asigure, intrând în coliziune cu autoturismul. La fața locului a ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, care a preluat victima și a transportat-o la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț.

Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind: negativ pentru conducătoarea auto și pozitiv pentru biciclist.

Polițiștii vor continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

27.03.2018, ora 18:53, Piatra Neamţ, accident rutier cu o victimă, sex masculin, 18 ani, diagnostic: TCC acut, traumatism forte coloană cervicală şi bazin prin accident rutier, preluată de un echipaj cu medic şi predată la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P.Neamţ. – notează un comunicat al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț

PUBLICITATE