Accident în Piatra-Neamț, astăzi (15 martie). Trei mașini implicate

Trei mașini au fost implicate într-un accident astăzi, 15 martie, în jurul orei 14:30, în cartierul Precista din Piatra-Neamț. Incidentul a avut loc lângă Biserica nouă iar conform primelor informații o persoană a avut nevoie de intervenția medicilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

ISU Neamț a fost anunțat despre producerea unui accident – o mașină răsturnată în cartierul Precista. La fața locului s-au deplasat două autospeciale, una de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Victima a fost scoasă din mașină înainte de sosirea echipajelor ISU.  – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Situații de Urgență Neamț

 

Conform polițiștilor, din primele cercetări a rezultat faptul că un bărbat de 60 de ani din Piatra-Neamț conducea un autoturism (autoutilitară) pe str. A. Negri, la intersecția cu b-dul Decebal nu a acordat prioritate autoturismului care a circulat dinspre Centru spre Bicaz, acesta din urmă intrând într-un autoturism care era parcat pe b-dul Decebal. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului autoturismului care circula regulamentar, un bărbat de 67 de ani, care a fost preluat și condus la Spitalul Județean. Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii fac în continuare cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE