Incident pe E85. Un autocar cu 61 de copii și părinți, din Piatra-Neamț, a iesit de pe șosea

Un autocar în care se aflau 61 de persoane, copii şi însoţitorii lor, din Piatra-Neamţ, a ieşit de pe şosea în dreptul localităţii vrâncene Bizigheşti, pe DN 2 E 85, după ce prezoanele uneia dintre roţi au cedat, iar maşina plină cu pasageri a ajuns în afara carosabilului. Incidentul a avut loc astăzi, 26 iunie, în jurul orei 13:00. Conform ultimelor informații, pasagerii au fost preluaţi de alt autocar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit reprezentantilor IPJ Vrancea, incidentul s-a produs in localitatea Bizighesti, pe DN 2 E 85, cand un autocar in care se aflau zeci de persoane a iesit in afara partii carosabile dupa ce prezoanele au cedat, iar masina a ramas fara o roata.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar circulația a fost blocată pe drumul european E 85, sensul de mers Bizighești­- Garoafa – după cum notează monitorulvn.ro

Autocarul plecase de la Piatra-Neamt si se indrepta spre judetul Buzau, grupul fiind asteptat in tabara de la Poiana Pinului.

In autocar, s-ar afla 61 de persoane, copii mai mari de clasa a V-a si insotitorii lor. Grupul a fost preluat de un alt autocar si urmeaza sa ajunga in tabara de la Poiana Pinului, in cursul acestei zile. Autocarul avariat a ramas la lcoul incidentului, urmand sa fie remediat. – notează stirileprotv.ro

Video: monitorulvn.ro
PUBLICITATE