Accident pe bulevardul Traian din Piatra-Neamț din cauza neacordării de prioritate

Un accident de circulație a avut loc luni, 8 ianuarie, pe raza municipiului Piatra-Neamț. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 17:00, pe bulevardul Traian (în apropierea Colegiului Tehnic „Gheorghe Cartianu”)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele informații, o șoferiță care circula pe strada Privighetorii, la intersecția cu bulevardul Traian nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula spre centrul municipiului Piatra-Neamț.

În urma impactului a rezultat o victimă din autoturismul marca Matiz. Cei doi conducători auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Comunicat IPJ Neamț:
La data de 8 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamt au fost sesizați despre faptul că în municipiul Piatra Neamț a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări a rezultat faptul că, în timp ce o femeie de 42 ani, din Piatra Neamț, conducea un autoturism pe strada Privighetorii, a efectuat manevra de viraj stânga pentru a intra pe b-dul Traian şi nu ar fi acordat prioritate de trecere autoturismului condus de un bărbat de 77 ani, care circula din direcţia Bacău spre Bicaz, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la S.J.U. Neamţ, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă

PUBLICITATE