Accident în Neamț: Un tânăr de 22 de ani a intrat cu mașina într-un copac

La data de 5 martie a.c, poliţiştii rutieri din Roman au intervenit la un accident rutier produs pe DN 15D, în afara localităţii Trifeşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform IPJ Neamț, din primele verificări efectuate, a rezultat că un tânăr de 22 de ani, din Bacău, s-a deplasat la volanul unui autoturism, pe DN 15D, având direcţia către municipiul Roman. Acesta nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum şi ar fi pierdut controlul volanului, moment în care a pătruns pe contrasens şi a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un pom.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la spitalul din Roman, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, sunt continuate cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

Conform unui comunicat al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, victima a fost preluată de un echipaj cu medic cu diagnostic: TCF prin accident rutier, traumatism lombar şi predat la CPU a Sp.Municipal Roman. Din CPU a fost preluat de un echipaj cu asistent medical în vederea efectuării transferului interclinic la Iaşi.

PUBLICITATE