Accident în Neamț. Două persoane au murit, după ce o mașină și un TIR s-au ciocnit


Circulaţia rutieră a fost întreruptă miercuri seară, pe drumul naţional (DN) 2 (E 85), în zona localităţii Nisiporeşti, judeţul Neamţ, unde un autoturism s-a ciocnit cu un TIR, iar două persoane au murit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Accidentul s-a produs miercuri seară, pe DN 2 (E 85), la ieşire din localitatea Nisiporeşti către Fălticeni, în judeţul Neamţ. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, Elena Bulgărea, un autoturism a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un TIR. În urma impactului, cele două persoane care se aflau în autoturism au murit.

„Sunt două persoane decedate dintr-un autoturism care a pătruns pe contransens şi a intrat în coliziune cu un autotren”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Potrivit centrului Infotrafic, începând cu ora 21:30, în judeţul Neamţ, traficul rutier a fost reluat pe o bandă, alternativ, pe DN2(E85), la ieşirea din localitatea Nisiporeşti către Fălticeni.

În seara zilei de 07.12.2016, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe DN2, în afara localităţii Nisiporeşti, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu decesul a două persoane. Din primele cercetări se pare că în timp ce un tânăr de 27 de ani, din Suceava conducea un autoturism pe DN2, având direcția de deplasare Roman-Suceava, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune cu un autotractor, condus de către un bărbat de 35 de ani, din Suceava. În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului autoturismului și a pasagerului din acest vehicul, un bărbat de 36 de ani din Roman .Conducătorul autotractorului a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a fost negativ. Cercetările au stabilit faptul că suceveanul nu deținea permis de conducere, fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere – se arată în comunicatul Poliției Neamț

D.M.B.
PUBLICITATE