Accident mortal la ieșire din Piatra-Neamț. O persoană a decedat


În această seară, (21 ianuarie), în jurul orei 20:30 a avut loc un accident rutier grav în satul Izvoare, comuna Dumbrava Roșie (la 2-300 metri de la ieșirea din Piatra-Neamț).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

A fost implicat un autoturism marca Dacia Logan care se deplasa pe ruta Izvoare-Piatra-Neamț. Șoferul a pierdut controlul mașinii, s-a răsturnat și a intrat într-un gard. În autoturism se aflau o fată (posibil 18 ani) și doi băieți (șoferul-18 ani din Roznov și un pasager de 19 ani din Piatra-Neamț). La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale Poliției, Descarcerarea și SMURD-ul.

Martorii susțin că autoturismul a părăsit partea carosabilă și a lovit cap de pod, după care mașina s-a răsturnat, existând ipoteza ca fata decedată să fi fost prinsă sub mașină. Ceilalți doi pasageri au fost transportați la spital în stare de conștiență.

Șoferul este începător. Are 18 ani și este din Roznov, conform polițiștilor.

Comunicat Poliția Neamț
În seara zilei de 21.01.2017, polițiștii rutieri au intervenit pentru salvarea de vieți și soluționarea unui accident de circulație produs pe strada Izvoare din Dumbrava Roșie. Din primele cercetări efectuate la fața locului, s-a stabilit că în timp ce un tânăr de 18 ani, din Roznov conducea un autoturism pe strada Izvoare, având direcţia de mers Izvoare – Piatra Neamţ, datorită lipsei de experienţă în conducere a pătruns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil din zonă, după care s-a răstoarnat pe câmpul viran din apropiere. În urma accidentului, o tânără de 18 ani din Dumbrava Roșie, pasager pe bancheta din spate a autoturismului a decedat pe loc, iar conducătorul auto şi pasagerul din dreapta faţă, un tânăr de 19 ani, din Piatra Neamț au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a fost negativ. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere de culpă şi vătămare coprporală din culpă

Fotografii cu puternic impact emoțional

 

D.M.B.
PUBLICITATE