Accident mortal în județul Neamț. Un pieton spulberat de o mașină

Un accident  mortal a avut loc în această seară (8 decembrie) pe raza județului Neamț. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 19:00, pe DN 15, la intrare în comuna Zănești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

ACTUALIZARE: Doi dansatori cunoscuţi de la „Dansez pentru tine”, implicați în accidentul mortal din Neamț

Din primele informații, un pieton care traversa strada (prin loc nepermis și fără să se asigure) a fost acroșat de un autoturism. La fața locului a ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț. Medicii au găsit o victimă care prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Conform IPJ Neamț, este vorba despre un șofer (bărbat de 37 ani cu reședința în București), care conducea un autoturism pe DN 15, cu direcția de deplasare Bacău – Piatra-Neamț. În localitatea Zănești a surprins și accidentat mortal un bărbat de 61 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Neamţ, circulaţia pe DN15 Bacău – Piatra Neamţ s-a reluat în condiţii normale. Din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un pieton şi un autoturism, traficul fusese oprit pe ambele sensuri în zona localităţii Zăneşti. Pietonul a fost rănit în accident.

ACTUALIZARE: Doi dansatori cunoscuţi de la „Dansez pentru tine”, implicați în accidentul mortal din Neamț

PUBLICITATE