Accident mortal! A intrat cu mașina într-un copac. Victimele sunt din Neamț

Un bărbat de 34 de ani, din județul Neamț, a decedat în urma unui accident ce a avut loc astăzi, 28 mai, în jurul orei 5, la intrare în municipiul Oradea. Un autoturism Volkswagen Passat, la bordul caruia se aflau 5 persoane, a intrat în coliziune cu un copac

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform presei locale, incidentul a avut loc la ora 4:55, în Municipiul Oradea. Șoferul (un bărbat de 38 de ani, din comuna Vânători-Neamț), a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copacÎn urma impactului, un bărbat a decedat și alte două persoane au fost transportate, cu multiple leziuni, la spital

„În urma accidentului rutier un bărbat de 34 de ani din comuna Pipirig, județul Neamț, pasager în autoturism, a suferit leziuni care i-au provocat decesul.
De asemenea alți doi pasageri, un bărbat de 34 de ani din Pipirig, județul Neamț și unul de 38 de ani, din comuna Vânători-Neamț, jud Neamț au suferit multiple leziuni pt care au fost transportați la spital”
. – a declarat comisarul Alina Dinu, de la IPJ Bihor pentru infooradea.ro

La fața locului s-au deplasat echipajele Poliției pentru a face cercetări în vederea stabilirii cauzelor producerii accidetului.

sursa: infooradea.ro
foto: Facebook
PUBLICITATE